Jump to content



                        Please Visit Our Paid Sponsors



Photo
* - - - - 1 votes

Strange issue with link in post


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 joeya

joeya

    Master Gardener

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1859 posts
  • LocationColorado!

Posted 24 March 2015 - 10:27 AM

In the following post, I placed a link to a news item. When clicking the link, the site reports "story not found" but the URL is posted correctly in the URL bar. Refresh will load the story. The news site (golocalprov) tends to be a bit glitchy, so I don't know if the problem is there or here.

http://www.greenpass...re/#entry536155

 


  • Tokecrazy, Bueller, KnuckleDragger and 2 others like this


                        Please Visit Our Paid Sponsors



#2 Bueller

Bueller

    Throttle Jockey

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 26124 posts

Posted 24 March 2015 - 10:36 AM

In the following post, I placed a link to a news item. When clicking the link, the site reports "story not found" but the URL is posted correctly in the URL bar. Refresh will load the story. The news site (golocalprov) tends to be a bit glitchy, so I don't know if the problem is there or here.

http://www.greenpass...re/#entry536155

 

Try it now Joey,, , I moved the link below your writings and it seems to work now

 

This system for some reason has troubles with posts or initiating links at the beginning of the post that ends in a number..

 

I know,, it's weird and we don't know why! lol


  • Tokecrazy, KnuckleDragger, Blue61 and 2 others like this

#3 joeya

joeya

    Master Gardener

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1859 posts
  • LocationColorado!

Posted 24 March 2015 - 12:22 PM

Thanks Pete, must be those darned net goblins at work again!


  • Tokecrazy, Bueller, KnuckleDragger and 2 others like this

#4 BrotherWill

BrotherWill

    Brother Will

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3219 posts

Posted 25 March 2015 - 12:28 AM

Yeah This Is Historic As Well... Pete And All The Geniuses Here Can't Fix This. This I've NEVER Seen Ever Before.

 

Yep I'll Sure Bet You're Right Joeya. I Had Trouble With Posting In The Title/Headline And Did It Twice, Maybe 3

 

Times Before I Was Informed About The Numbers Such As 'Oregon Ducks Win In 2014'  It's Weird, After You Do That.

 

Next You Know... You Land In Another Completely Different Forum.Then When You Click Onto 'New Content'...

 

Every Time It Would Go Elsewhere. Ohhhhhhhh So Frustrating, Until My Heroes Told Me What Not To Do.

 

Or Maybe You Are Right... 'Goblins'. Thanks For Sure... Now  I Won't Sleep JK LOLOLO... Just Me Spook'in About, BW/Thank You Very Much Brother Pete.


Edited by BrotherWill, 25 March 2015 - 12:31 AM.

  • Tokecrazy, Bueller, KnuckleDragger and 1 other like this

#5 KnuckleDragger

KnuckleDragger

    Destroyer of Worlds

  • Super Administrators
  • 21603 posts
  • LocationTexas, The one and only

Posted 25 March 2015 - 09:41 AM

There are a few strange problems that just aren't fixable by us and the software people tend to ignore us.....


  • Tokecrazy, Bueller, Blue61 and 2 others like this

#6 BrotherWill

BrotherWill

    Brother Will

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3219 posts

Posted 25 March 2015 - 12:34 PM

Well KD This One Small Glitch---> After You, Toke & Pete Explained Isn't A Biggy.

 

But I'm Sure There May Be Larger Difficulties That I've Not Run Into.

 

IMHO You ALL Do A Super Job !!! I/WE Thank Everyone Who's

 

Responsible For All You Do For Us Behind The Scenes ! BW


Edited by BrotherWill, 26 March 2015 - 04:55 PM.

  • Tokecrazy, plant boy, KnuckleDragger and 1 other like this

#7 BrotherWill

BrotherWill

    Brother Will

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3219 posts

Posted 18 April 2015 - 01:40 PM

Silly, Dumb Me---> It's The Numbers At The End ! How Completely Stupid Of Me.

 

Won't Happen Again, Thank You Everyone, Will






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users