Jump to content



                        Please Visit Our Paid Sponsors



Photo
* * * * * 2 votes

New Site Questions? Issues? Post in here Please!


  • Please log in to reply
276 replies to this topic

#1 jangel

jangel

    Bridge Builder

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 22352 posts

Posted 21 July 2010 - 10:16 AM

Hey Folks! GreenPassion is back folks! Brand spanking new Platform for the site....Lots of changes but we will Muddle through! If anyone has issues or needs something explained....well, don't ask me cause I don't know! amim.smiley.gif LOL! I am just kidding...ask staff and we will find the answer as usual. We too are learning here so be patiant. Sorry it took so long but we have switched our operating platform from vbulletin to Invision Power board. Long story short, vbulletin did not honour their promises and started gouging their customers. I am sure many sites will be switching as this is not right. Enough of the negative! Our sprocket will be designing the new GP skin for us. We will be changing page layouts and what is publicly available. There is also again a new chat room, which is much more user friendly and works a treat. Just be patiant with us as we too are learning this new system. We all have missed our home...felt like a bunch of lost souls floating around the net! But we are all tied by our commitement and love for our home and all will be back to usual as soon as humanly possible. This is very exciting for all of us. :) Let us know if you have issues and we will do our best. :) Now, you know what to do! Hugs all round! (....now if I could just find the hugs...hmmmm....) :) Peace
  • SmokeToLive, wereallstoned, Bueller and 8 others like this


                        Please Visit Our Paid Sponsors



#2 KnuckleDragger

KnuckleDragger

    Destroyer of Worlds

  • Super Administrators
  • 21603 posts
  • LocationTexas, The one and only

Posted 21 July 2010 - 10:37 AM

The Grow Shop is showing an error, Warning: require_once(./global.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dominic/public_html/gpstore.php on line 35 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './global.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dominic/public_html/gpstore.php on line 35
  • SmokeToLive, wereallstoned, Bueller and 6 others like this

#3 Spaceview

Spaceview

    Fair and Balanced Honoured Member

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3838 posts

Posted 21 July 2010 - 11:31 AM

I think that all private messages are back in each persons list, even messages that were previously deleted. As a result, some private message boxes may be full. Jangel, I just tried to send you a pm and was told that you couldn't receive any more. I looked at my list and noticed that some messages that I previously deleted were back in the list.
  • SmokeToLive, wereallstoned, Bueller and 5 others like this

#4 jangel

jangel

    Bridge Builder

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 22352 posts

Posted 21 July 2010 - 01:15 PM

Keep posting what the probs are. Dude is still working on the site so just give us some time. I did delete all my sent messages but I guess they are all back now. I will go in and try to fix that now gg. I don't want to mess with anything in the back as it will mess up the new install. It will all come out in time, just a new way of doing things so we have to get sorted out...unpack things, add plugins, etc. just takes time...Dude emptied the big boxes which is our HUGE data base and that is a bear to handle so just hang tight everyone, but keep adding what your troubles are. Love you all.
  • wereallstoned, Bueller, GeeGee and 4 others like this

#5 Lucky_Cat

Lucky_Cat

    Master Gardener

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9678 posts
  • Locationllanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantysiliogogogoch

Posted 21 July 2010 - 01:30 PM

I am experiencing SEVERE happiness issues here J to be perfectly honest, I click this or that and I am just so happy.. sort it out please LMAO.. I feel happy I feely happy dee doo dee da doo dee da dee doh de dum ffs see ^^^ went from the song " i iz so happy" to "send in the clowns" maybe they ripped each other or maybe just maybe, i iz so happy is part of the lyrics to send in the clowns.. but.. I dont think so.
  • wereallstoned, Bueller, GeeGee and 4 others like this

#6 jangel

jangel

    Bridge Builder

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 22352 posts

Posted 21 July 2010 - 01:38 PM

I am experiencing SEVERE happiness issues here J to be perfectly honest, I click this or that and I am just so happy.. sort it out please LMAO..

I feel happy

I feely happy

dee doo dee da doo dee

da dee doh de dum

ffs see ^^^ went from the song " i iz so happy" to "send in the clowns" maybe they ripped each other or maybe just maybe, i iz so happy is part of the lyrics to send in the clowns.. but.. I dont think so.


LOL! Love you too LC! I keep getting booted off so hold tight!
  • wereallstoned, Bueller, GeeGee and 4 others like this

#7 Itinkso

Itinkso

    hemp healer ( and one crazy lady)

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 23138 posts

Posted 21 July 2010 - 02:17 PM

i have no issues!!!....i'm just so freakin happy to be home its not true!!!!...ROTFL!!!....WOOT!!!
  • wereallstoned, Spaceview and smileyO like this

#8 jangel

jangel

    Bridge Builder

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 22352 posts

Posted 21 July 2010 - 03:11 PM

LOL! Love you too Tink...it will all get sorted in time.
  • wereallstoned, Spaceview and smileyO like this

#9 smileyO

smileyO

    Grower

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1264 posts
  • LocationCalifornia

Posted 21 July 2010 - 03:54 PM

I have only one issue. When I post and try to attach pictures it wont let me. Then it says im full or something. This is the only way I know how to attach photos. Im not the best at computers. If there is another way can someone please help explain it to me a little. Thanks C :(
  • wereallstoned likes this

#10 jangel

jangel

    Bridge Builder

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 22352 posts

Posted 21 July 2010 - 04:03 PM

I have only one issue. When I post and try to attach pictures it wont let me. Then it says im full or something. This is the only way I know how to attach photos. Im not the best at computers. If there is another way can someone please help explain it to me a little.

Thanks
C :(



We will have our brilliant web masters address this willis, and we are thinking of making a tutorial for members and staff so just hang tight. we will slowly get to each issue as we can.

Peace
  • wereallstoned and smileyO like this

#11 smileyO

smileyO

    Grower

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1264 posts
  • LocationCalifornia

Posted 21 July 2010 - 04:09 PM

We will have our brilliant web masters address this willis, and we are thinking of making a tutorial for members and staff so just hang tight. we will slowly get to each issue as we can.

Peace


Thanks Jangel
  • wereallstoned likes this

#12 GeeGee

GeeGee

    Sheep connoisseur extraordinaire

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7941 posts

Posted 21 July 2010 - 04:13 PM

C! come to chat and lets try to sort u out on uploading pics
  • wereallstoned likes this

#13 smileyO

smileyO

    Grower

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1264 posts
  • LocationCalifornia

Posted 21 July 2010 - 04:15 PM

C! come to chat and lets try to sort u out on uploading pics


Im there man waiting for you..lol
  • wereallstoned likes this

#14 smileyO

smileyO

    Grower

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1264 posts
  • LocationCalifornia

Posted 21 July 2010 - 04:20 PM

Im there man waiting for you..lol


I see your name in chat but don't see anyone reply's.......am I doing this right? :(
  • wereallstoned likes this

#15 GeeGee

GeeGee

    Sheep connoisseur extraordinaire

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7941 posts

Posted 21 July 2010 - 04:20 PM

Im there man waiting for you..lol




come come ROFL! I was multitasking only to ee that u left!
  • wereallstoned likes this

#16 Lydia

Lydia

    ॐ ॐ ॐ

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1784 posts

Posted 21 July 2010 - 04:24 PM

come come ROFL! I was multitasking only to ee that u left!

I CANT USE CHAT LOL HELP I@M DYING HERE !!!!!!HELLLLLOOOOOO!!!
  • wereallstoned likes this

#17 GeeGee

GeeGee

    Sheep connoisseur extraordinaire

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7941 posts

Posted 21 July 2010 - 04:30 PM

I CANT USE CHAT LOL HELP I@M DYING HERE !!!!!!HELLLLLOOOOOO!!!


ROFL!!!! Thats why you come in and out of chat every 2 seconds!

try getting the last update of your browser... me thinks
  • wereallstoned likes this

#18 Lydia

Lydia

    ॐ ॐ ॐ

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1784 posts

Posted 21 July 2010 - 04:37 PM

ROFL!!!! Thats why you come in and out of chat every 2 seconds!

try getting the last update of your browser... me thinks

i have sooo much to tell ye lol!!!!
and i'm running around like a headless chicken lol!!!
but i'm in there for ages and i'm posting messages and seeing no replies like so like how long do i stay in there before ya say am i alone????
  • wereallstoned likes this

#19 GeeGee

GeeGee

    Sheep connoisseur extraordinaire

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7941 posts

Posted 21 July 2010 - 04:41 PM

i have sooo much to tell ye lol!!!!
and i'm running around like a headless chicken lol!!!
but i'm in there for ages and i'm posting messages and seeing no replies like so like how long do i stay in there before ya say am i alone????


weird... cant help much over than getting the last browser update dear...

maybe someone more techie than me can help
  • wereallstoned likes this

#20 smileyO

smileyO

    Grower

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1264 posts
  • LocationCalifornia

Posted 21 July 2010 - 04:46 PM

Hey geegee im in chat and see people in chat but see no responces. Even when I say something. If your in chat can you see me?
  • wereallstoned and GeeGee like this

#21 Lydia

Lydia

    ॐ ॐ ॐ

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1784 posts

Posted 21 July 2010 - 04:46 PM

weird... cant help much over than getting the last browser update dear...

maybe someone more techie than me can help

dunno it's all coming up and looking like its working but i can see only my replies...
how do i update my browser lol???
sorry stoner dumbass here!!
  • wereallstoned, GeeGee and smileyO like this

#22 smileyO

smileyO

    Grower

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1264 posts
  • LocationCalifornia

Posted 21 July 2010 - 04:49 PM

dunno it's all coming up and looking like its working but i can see only my replies...
how do i update my browser lol???
sorry stoner dumbass here!!


Im having the same problem..maybe I need another bowl...lol
  • wereallstoned and GeeGee like this

#23 smileyO

smileyO

    Grower

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1264 posts
  • LocationCalifornia

Posted 21 July 2010 - 04:49 PM

dunno it's all coming up and looking like its working but i can see only my replies...
how do i update my browser lol???
sorry stoner dumbass here!!


Im having the same problem..maybe I need another bowl...lol
  • wereallstoned and GeeGee like this

#24 smileyO

smileyO

    Grower

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1264 posts
  • LocationCalifornia

Posted 21 July 2010 - 04:51 PM

Im having the same problem..maybe I need another bowl...lol


Im pretty sure I have the latest internet explorer 8. That is the newest one right.....or have I been stoned too long?..Are they on like 20 now or something.....LOL
  • wereallstoned and GeeGee like this

#25 GeeGee

GeeGee

    Sheep connoisseur extraordinaire

  • Seasoned Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7941 posts

Posted 21 July 2010 - 04:52 PM

I'll do a fast tutorial on how to do the pic upload C.. give me a a few minutes... I'll do a proper one with big pics and stuff later this days... C try downloading a browser called firefox... it might solve your issues
  • wereallstoned and smileyO like this




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users